Professioneel & uniek ontwerp op maat
Gratis webhosting & domeinnaam
Wij verwerken max. 7 pagina's met teksten en foto's
Met contactformulier
Informatie Hoe werkt het?

Het internet is de laatste jaren enorm gegroeid. Bijna iedereen maakt tegenwoordig gebruik van het internet. Het is dus belangrijk dat u als ondernemer een eigen website heeft. U kunt uw klanten en potentiële klanten altijd informatie aanbieden. Een website is namelijk nooit gesloten en dus is uw bedrijf altijd bereikbaar.

Echter is een website een dure investering. Maar dat is nu verleden tijd! Wij bieden u een lage prijs en een hoge kwaliteit. Bij webpakket.com kunt u uw eigen website laten ontwikkelen tegen de laagste prijs van nederland. Slechts € 199,00.

Bij het afnemen van een website krijgt een u een professioneel en uniek ontwerp op maat. Daarnaast verwerken wij maximaal 7 pagina’s met door u aangeleverde teksten en foto’s. Ook integreren wij een standaard contactformulier in uw website. Mocht u nog geen webhosting en domeinnaam hebben, kunt u deze ook voor het eerste jaar gratis aanvragen. Extra opties zijn ook altijd mogelijk.

Wat zit er in het pakket?

Professioneel & uniek ontwerp op maat
Wij ontwerpen een professioneel en uniek ontwerp op maat. Deze ontwerpen wij stap voor stap en zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen hierin. Wij ontwerpen onze ontwerpen in WordPress.

Slicing
Zodra het ontwerp door u is goed gekeurd zal de website ook moeten 'werken'. Dit gebeurt d.m.v. het moeilijke woord; slicing. Slicing is het ontwerp omzetten naar een werkende website.

Verwerking van uw teksten en afbeeldingen
Wanneer de website werkt moet deze natuurlijk gevuld worden met teksten en afbeeldingen/foto's. Deze dient u zelf aan te leveren. Wij verwerken maximaal 7 pagina's voor u.

Contact formulier
U kunt er voor kiezen om een contact formulier in uw website te laten bouwen. Hiermee kan men door een formulier in te vullen, contact met u opnemen. Er wordt altijd een standaard contact formulier geleverd met; naam, e-mailadres, onderwerp en bericht.

Webhosting & domeinnaam registratie
U kunt er voor kiezen om een gratis webhosting pakket en domeinnaam te nemen.Let op: deze is alleen het eerste jaar gratis. Zonder webhosting en domeinnaam kunt u niet in de lucht zijn op het internet. Mocht u dit al hebben, kunt u er voor kiezen om dit niet te nemen.

Uitstekende service
Wij staan altijd voor u klaar! Vragen, aanpassingen of iets anders? Neem contact met ons op en wij zullen binnen 24 uur (op werkdagen) uw vraag behandelen.Hoe werkt het?

Website aanvragen
U vraagt uw website aan via het bestelformulier. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur (op werkdagen) een e-mail waarbij uw toegestuurde informatie wordt behandeld. Ook krijgt u een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd. Wanneer u hiermee akkoord gaat beginnen wij aan de ontwikkeling van uw website.

Website ontwikkelen
Wij starten met het ontwikkelen van uw website. Wij houden u per e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen van uw website. Zo kunt u aangeven of er dingen veranderd moeten worden, en dat soort zaken. Totdat u tevreden bent.

Betaling & levering
Als we het samen eens zijn met het ontwerp krijgt u van ons alvast een factuur voor de helft van de totaalprijs. Nadat deze is betaald zal het 2de traject in werking gaan, het slicen van het ontwerp en het bouwen van de daadwerkelijke website. Pas als uw website klaar is zal de laatste betaling en levering plaats vinden. U ontvangt per e-mail een elektronische factuur. Na ontvangst van betaling zal uw website officieel de lucht in gaan. Uiteraard staan wij daarna nog altijd voor u klaar met onze hulp en ons advies.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij streven er naar om binnen enkele uren uw vraag te behandelen.