Professioneel & uniek ontwerp op maat
Gratis webhosting & domeinnaam
Wij verwerken max. 7 pagina's met teksten en foto's
Met contactformulier
Onderhoud Uw website laten onderhouden

We bouwen niet alleen graag uw website, we onderhouden deze ook graag voor u!

Noodzakelijk onderhoud van uw website
Als een website uiteindelijk online staat, vergt deze ook onderhoud. Er is namelijk niets is zo irritant als een website met achterhaalde informatie. Het onderhouden van een website kan bijvoorbeeld zijn het plaatsen van nieuwe afbeeldingen, producten, aanbiedingen of het wijzigingen van de teksten. Neemt u voor de mogelijkheden gerust contact met ons op!

SEO Zoekmachine optimalisatie
De achterkant van een website is minstens zo belangrijk als de vormgeving voor de buitenwereld. Het inrichten van een website heeft grote gevolgen voor de vindbaarheid van uw bedrijf op het internet. Denk hierbij aan het aantal woorden op een pagina, de opbouw van een zin, de titel van een pagina, structuur, keyword-density, backlinks etc. Wij kijken telkens kritisch naar de inhoud van de website, en optimaliseren alle afzonderlijke pagina's om goed gevonden te worden. Als wij dit elke 3 maanden doen dan heeft dit zeker invloed op uw ranking bij de zoekmachines.

Gevonden worden door Google en andere zoekmachines
Wij kunnen uw website enkele plaatsen laten stijgen in de ranking bij Google door optimalisatie van uw website. We kijken naar de zoekmachine-vriendelijkheid van uw website en de meta-keys en meta-tags die meegegeven worden aan de spiders van de zoekmachines.

Uw mobiele website
Websites worden gemaakt om te bekijken op uw pc of tablet met een volwaardige browser. Het gebruik van internet via de mobiele telefoons neemt sterk toe, daarom is het van belang om uw website voor deze gebruikers aan te passen. Door middel van een eigen geschreven CMS systeem kunt u uw eigen mobiele website binnen 15 minuten maken en onderhouden zonder technische kennis hiervan te hebben, meer informatie op HetMobiele.Net